Спецоперацията срещу нарушенията на мотористите във Варна дава резултат

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
14:26 / 14.09.2018
6840
34 водачи на мотоциклети са били засечени да карат неправоспособни, а 34 машини са спрени от движение. Това са част от резултатите от специализираната полицейска операция срещу нарушенията на мотористите в морската столица.

Операцията започна в началото на май и ще продължи до момента, в който времето позволява каране на мотоциклет, разкри началникът на варненската Пътна полиция Петко Камбуров пред "Дарик".

За тези няколко месеца са били проверени 840 мотоциклета, като са установени 176 нарушения. 19 мотористи са били задържани, един и за употреба на алкохол. 35 мотори са с прекратена регистрация и свалени регистрационни табели. Наложени са общо 125 акта и 42 глоби с фиш.

Пет мотоциклета са били задържани заради данни за престъпления. Една от машините се оказала крадена, а останалите са с интервенция по идентификационните номера.  

"От операцията има доста добър ефект, като не казвам, че изцяло са пресечени нарушенията на мотоциклетистите", призна шефът на Пътна полиция.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).