Спипаха трима с марихуана във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:39 / 09.07.2015
714
Вчера, около 14:00 часа, в заведение в Морската градина, при извършване на полицейска проверка на две 18-годишни момчета от Варна, е установено, че двамата държат в себе си пакетче и угарка от цигара, съдържащи марихуана с общо тегло от 4,60 гр. Двете момчета са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура - Варна. 

Около час по-късно, отново в Морската градина - до Планетариума, при извършване на полицейска проверка на 28-годишен мъж от гр. Вълчи дол, неизвестен на МВР, неосъждан, е намерена и иззета саморъчно свита цигара марихуана, с общо тегло от 0,29 гр. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура - Варна. 




Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Очаква в Община Варна да постъпят нови средства
Отличиха варненска директорка с наградата "Св. Иван Рилски"
Чудесна новина за варненци: Един от най-значимите културно-истори...
Кметът на Варна Благомир Коцев обяви супер новина във Фейсбук, св...
Колона коли блокира Крайбрежната алея! Каква е причината?
Поредната вандалщина във Варна. Ако ние не пазим, няма кой да ни ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).