Спипаха трима с марихуана във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:27 / 06.10.2015
896
В събота, около 22:50 часа, в района на дом "Младост" е извършена полицейска проверка на водач и пътник в "Рено Меган“. В пътника в колата - 21-годишен варненец, са намерени пакетче и пликче съдържащи суха растителна маса, за която направената експертна справка показва, че е марихуана с общо тегло малко под 3 гр. Лицето е задържано за 24 часа, образувана е преписка.

Същата вечер, около 23:15 часа, на територията на Първо РУ е извършена полицейска проверка на лицето И. И., на 31 г., който доброволно предава пликчета със суха тревиста маса, за която направената експертна справка установява че е марихуана с тегло под 1 гр. Лицето е задържано за срок до 24 ч., образувано е досъдебно производство, след отпадане на основанието мъжът е освободен.

Вчера, около 12:00 часа, в квартал "Бриз“ е извършена полицейска проверка на 20-годишен мъж от Разград, който доброволно предава марихуана с тегло под 1 гр. Лицето е задържано за срок до 24 часа, образувана е преписка, след отпадане на основанието лицето е освободено.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Важна заповед от кмета на Варна! Който я наруши - може да отнесе ...
Експерт от Варна: Язовир Елешница е в опасност, трябват спешни ме...
Близо 100 деца от цяла България бяха отличени в конкурса "Детско ...
За първи път: Пуснаха автобусни курсове тип "шатъл" във Варна
Община Варна се самосезира по сигнали на граждани за косенето на ...
Руши се район, който туристите много обичат да снимат във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).