Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Star Wars Show и Градски Хелоуин парад на 31 октомври
Автор: Екип Varna24.bg 11:18 / 29.10.2015Коментари (0)652
© Вulfoto
МОЛ Варна
ул. "Владислав Варненчик" N186

0 коментара за МОЛ Варна
Тук има:
Незабравим празник за Хелоуин очаква варненци в последния ден на октомври. Вампири и зомбита, феи и принцеси, приказни и филмови герои ще окупират Мол-Варна, за да се включат в традиционния Градски Хелоуин парад, а на финала на празничното шествие търговският център ще се превърне в декор за героите от култовата филмова сага "Междузвездни войни".

Забавленията ще започнат още преди парада - в 15:30 часа с ревю на малките манекени от есенния випуск на Училището за деца модели. Дефилето на феновете на хорър забавленията ще стартира в 17:30 часа под диригентската палка на актьорите от Кукления театър във Варна Краси Добрев и Галин Гинев, а в него могат да се включат всички - без ограничение на възрастта и персонажите, в които са се превъплътили.

От 19:30 часа всички посетители на Мол Варна ще станат свидетели на уникалното Star Wars Show "Завръщането на DJедаите". Лично Дарт Вейдър, Йода, Имперският щурмовак, Чубака и DJ Dina Solo ще се развихрят на сцената, облечени в оригиналните костюми от продукцията на Lucasfilm. В ролята на популярните герои от култовата сага "Междузвездни войни" ще се превъплътят четирима уникални танцьори, единият от които е Метин Енимехмедов - победителят от "Танцувай с мен" и любимец на публиката от "България търси талант".

 

Брейк денс, бой с лазерни мечове, акробатични трикове, магия и какво ли още не включва сюжетът на шоуто, което предшества премиерата на Епизод VII от филмовата епопея. И всичко това - на фона на музика, подбрана и композирана специално по темата на Star Wars. А след края на "междузвездните битки" петимата герои ще се присъединят към публиката за снимки и автографи с феновете.

Както всяка година, организаторите и търговските обекти в центъра ще обсипят участниците в Градския Хелоуин парад с много изненади и атрактивни награди, които ще бъдат раздадени в конкурсите за най-страховит костюм, най-добре изработен фенер от тиква, най-млад участник и много други категории. В помощ на всички, които искат да впечатлят журито със смразяващ външен вид, на партерния етаж в Мол Варна отново ще бъде открит щанд за продажба на костюми и "вампирски" аксесоари. 

На 29 и 30 октомври ще отвори врати и предпразнична Работилница за Хелоуин изненади. В нея децата и гостите на комплекса ще могат с помощта на дизайнери и специалисти по карвинг да си измайсторят маска или тиквен фенер за празника.

Непосредствено преди парада - от 13 до 17:30 часа на 31 октомври, в централното фоайе на Мол Варна талантливите студенти по мода и моден мениджмънт от ВСУ "Черноризец Храбър" ще гримират безплатно всички кандидати да се включат в карнавалното дефиле.

След 21 часа празникът ще продължи на четвъртия етаж в Мол Варна - с Дяволско Хелоуин парти в Playground. "Кошмарни" музикални селекции и DJ Иво Химчев ще подгряват страховитото настроение на участниците. За всички гости домакините са предвидили подходящ за вечерта подарък - вампирска спринцовка с Блъди Мери, а за посетителя с най-атрактивен костюм, за най-атрактивната двойка и за най-атрактивната компания ще има награди. Входът за Дяволското парти е свободен!

Тази година Мол Варна отново организира и онлайн конкурс за най-впечатляваща визия на участниците в Градския Хелоуин парад. Снимките на всички желаещи ще бъдат представени в специален албум във Фейсбук страницата на Мол Варна от 2 до 8 ноември. Първите 3 снимки, събрали най-много харесвания, ще спечелят атрактивни награди.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
План за възстановяване и устойчивост на България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: