Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Стартира доброволческата програма към "Любовта е лудост"
Автор: Екип Varna24.bg 17:22 / 17.08.2017Коментари (0)1472
©
Ако искате да бъдете активни, ако обичате комуникациите, ако владеете чужди езици, ако Ви харесва да бъдете част от културния живот, ако киното е част от Вашето ежедневие, ако търсите забавление, ако обичате града си и за Вас е важно да бъдем добър домакин на най-бляскавия форум на светска Варна, то при нас на фестивала "Любовта е лудост" ще откриете всичко това за себе си и за своите приятели!

С кратко CV на посочения мейл: marketing@fccvarna.bg можете да кандидатствате до 20 август включително.
Сформираните три доброволчески и стажантски програми ще бъдат активни от 21-ви август до 3-ти септември и ще приключат с диплом и сертификат от Международния филмов фестивал "Любовта е лудост".

Доброволците-асистенти ще бъдат ангажирани с отговорността и удоволствието да придружават чуждите ВИП гости - световни имена, някои от тях за първи път в България. Функцията на асистента в конкретните случаи ще бъде определяща за впечатленията, които гостът ще събере от визитата си на фестивала. В същото време достъпът до подобни ВИП персони ще Ви даде невероятния шанс за комуникация и емоция от преживяното. Богата обща култура за всеки един от асистентите ще бъде от полза, както и опита в общуването в подобни ситуации. Очакват се преводачески възможности в свободен стил, но не професионални. Ще бъдете спътник по време на трансфер, на акредитация и настаняване в хотела, ще се наложи евентуално придружаване по време на прожекциите, на пресконференциите и коктейлите, както и на другите съпътстващи събития, а при желание на госта, може да се открие възможност за разходки и презентиране на града. Предполага се да бъдете на разположение от 9:00ч. сутринта до 22:00ч. вечерта, като съвсем не е задължително, защото определящо за Вашата активност ще бъде желанието на госта.

Доброволците-администратори ще имат възможността да бъдат част от фестивалния живот на 25-тия юбилеен филмов фестивал "Любовта е лудост" всеки ден и всяка минута от 25-ти август до 3-ти септември включително. Те ще бъдат активни в бюрото за акредитация на гостите, разположено в касово фоайе на Фестивален и конгресен център - Варна. Същевременно ще посрещат и информират за събитията и програмата на предстоящия кинофорум, като ще упътват и ще координират гостите и публиките при възникнали ситуации. Тяхната роля е не само в центъра за информация, но и в залите за кинопрожекции и пресконференции. Планово по график те ще насочват зрителите в зала 1, в зала "Европа", в зала 6 и в Пресцентъра, като по време на представянията на филмите и техните творчески екипи и по време на прожекциите доброволците -администратори ще се грижат за реда и спокойната атмосфера.

Доброволците-фотографи ще имат достъп до всички събития на фестивала и шанса да отразяват случващото се в кадри. Репортажните снимки веднага ще бъдат публикувани в социалните мрежи с авторски права за съответния фотограф, а комуникацията с популярните личности и емоционалните моменти ще си останат за Вас богатство за цял живот.

Предложената възможност ще Ви провокира и ще Ви отведе в света на киното, в тайните на киноиндустрията, а защо не и в комуникационната мрежа на световните кинофестивали.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Санкциите срещу Русия
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Интегриран градски транспорт на Варна
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: