Стартира форум "Ключ" във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:05 / 22.08.2014
641
На първи септември стартира форум "Ключ", организиран в рамките на европейски проект "Младежки столици в действие". Форумът представя и популяризира организации и личности, техните каузи, успехите, които са достигнали, както и пътят до тях. Основна цел на събитието е да мотивира младите хора към следване на инициативи, които да бъдат в полза на обществото. Тазгодишния фокус на събитието се поставя върху темата за обществената промяна чрез социални иновации, какъвто е и акцентът на кандидатурата на Варна за Европейска младежка столица през 2017 г.

Младите активисти се събират в ТМПЦ Варна. Част от лекторите тази година ще бъдат Станислав Додов от Национална Мрежа за Децата, Огнян Гъдуларов - читалище "Бъдеще сега" , Ива Колева- акция "Идея в действие", Лилия Еленкова от Национален Младежки Форум, както и Вяра Николова от "Материка".

Основен партньор в осъществяването на форум "Ключ" е Фондация "42", като събитието е в подкрепа на двете кандидатури на Варна - за Европейска младежка столица през 2017 г. и за Европейска столица на културата през 2019 г. Участието е безплатно след предварителна регистрация на адрес http://forum-klyuch.info/upcoming/tickets/ Начален час на лекциите - 11.00 часа.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).