Стартира коледната кампания на PTPI "Делфините" - Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:11 / 18.12.2020
1603
За 14-та поредна година младежката организация PTPI Делфините организира Коледна кампания с благотворителна цел. Базар за ръчно изработени коледни картички е разположен в големи обекти във Варна. Ето какво споделят от организацията:

"Миналата година отново надминахме нашия рекорд и събрахме 38 000лв. за Центровете за настаняване от семеен тип във Варна и околността. Със средствата изградихме детски площадки и закупихме рехабилитационни уреди -  стол "Зебра", резонансна кушетка и др.

Тази година нашата кампания стана малко по-различна. От 1.12 до 23.12 ще се състои и нашият Онлайн Коледен базар. А от 12.12 до 23.12 ще се преведе и Коледната ни кампания с постове за продажба в Метро, Mr.Bricolage, ОМВ до Майчин дом и до Делта планет мол и на Коледния базар на Морска гара (всичките пунктове са във Варна). Надяваме се на същия успех като на миналогодишните ни издания, но знаем, че за никого не беше лесна година. 

Точно затова ще помогнем на ЦСРИДУ "Живот под дъгата" към Асоциация "Да съхраним жената". Този център се грижи за деца с аутизъм. Той е причината тези деца да имат едно по-разнообразно ежедневие. Да развиват своите умения и творчески наклонности, да се забавляват, а не да стоят само затворени вкъщи. Този център поема, макар и почасово, грижата за тези деца. А по-важното помага на техните самотни родители да могат да отделят нужното време за работа, за да могат да се осигурят и финансово, за да се грижат за децата си. 

Ще помогнем на центъра като закупим обзавеждане за няколко стаи - за арт терапия, за музика, за кинезитерапия, за тихи игри и др. Със събраните средства се надяваме да можем да закупим музикални инструменти, рехабилитационни IT средства, тренировъчни съоръжения, всичко нужно за обзавеждането на стаите", споделят Делфините.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).