Стартира маркирането на горските пътеки край Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:28 / 24.02.2023
665
С наближаването финала на зимата и постоплянето на времето, стартират разходките сред природата.За да е безопасна и приятна обаче пътеките трябва да бъдат маркирани. Маркировката се полага по стволовете на дърветата, по видими камъни, скали, пънове. Целта е туристите да не се загубят.

Във Варна стартира инициативата за подновяване на съществуващите маркировки на Туристическо дружество "Родни Балкани". Инициативата по премаркирането ще продължи по график - всяка неделя през месец март 2023, научи Varna24.bg.

Всеки, който иска да се включи, трябва да следи Фейсбук страницата на туристическото дружество. На нея ще бъдат публикувани датите за премаркирането и началната точка на пътеката, чийто маркировка ще бъде обновена него ден, както и телефон за връзка.

Желаещите трябва да бъдат cъc cтaри дрехи, да си носят храна и вода. Осигурени им са четки и боя, но нека тези, които имат по-здрави градински ножици, ги вземат, обясняват от ТД "Родни Балкани" - Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).