Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Стартира образователен уъркшоп в Търговската гимназия
Автор: Екип Varna24.bg 17:59 / 23.10.2009Коментари (0)449
Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание Образователен постоянен уъркшоп „АКТИВиране" - съвместен партньорски проект между компания за интегрирани бизнес решения „АКТИВ" и Варненска Търговска гимназия „Георги Стойков Раковски". Той ще се проведе за втора поредна година за учениците от X дo XII клас и стартира на 27 октомври 2009 г. Предвидени са регулярни срещи през цялата учебна година и програмният план до месец март е изготвен.

„Образование днес - Ефективност утре" е ключовата цел на уъркшоп „АКТИВиране". Благодарение на проекта ще се разширят и подобрят знанията на младите хора още в училищна възраст и на практика ще се покаже как тези знания се трансформират в умения. Комбинирайки традиционното обучение в класната стая с опита на експерти от реалния бизнес се надяваме да провокираме творческото мислене и желание за професионална реализация в България.

Образователният уъркшоп „АКТИВиране" се реализира в няколко програмни линии: 1) безвъзмезден ангажимент на специалисти от „АКТИВ" в ролята на консултанти по предварително заявени теми от учебната програма на гимназията; 2) сътрудничество с учебно-тренировъчните фирми на учениците; 3) подпомагане изработването и защитата на мениджърски проекти; 4) разработване на интересни теми от бизнес практиката и представянето им пред учениците; 5) предоставяне за ползване от учениците и преподавателите на специализирана литература от фирмената библиотека; 6) подпомагане на талантливи ученици.

Социалната ангажираност и обществено-полезна дейност винаги са били едни от най-значимите ни приоритети. Инициативата е част от нашата Програма за обществена фирмена отговорност (ПОФО). Именно поради тази причина e създаден проектът „АКТИВиране". „Споделяйки това, което умеем, знаем и правим най-добре, ние инспирираме талантливите и амбициозни млади хора от Търговската гимназия да се стремят да реализират себе си, като таван на този стремеж са единствено границите на личните им творчески способности". Образователният уъркшоп „АКТИВиране" стартира на 27 октомври 2009 в Търговска гимназия „Г. С. Раковски" с ученици от XII клас и е на тема „Структуриране на успешен бизнес план и маркетингово проучване".









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
България в еврозоната
Бюджет 2024
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: