Стартират поредни ремонти! Затварят за движение нови две улици

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:28 / 18.01.2019
6066
Във връзка със строително-ремонтни дейности, стартиращи на 21 януари (понеделник), ще бъде затворена за движение ул. "Цар Симеон I“ - в участъка между ул. "София“ и ул. "Габрово“ и между ул. "Цариброд“ и ул. "Дебър“.  Затворена за движение ще бъде и  ул. "Михаил Колони“ - в участъка между кръговото кръстовище на площад "Екзарх Йосиф“ и бул. "Княз Борис I“ - пространството пред СУ "Св. Климент Охридски“. Движението ще се осъществява по обходни маршрути, съобщиха от дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.

Ремонтните работи се извършват по проекти  "Благоустрояване на междублокови пространства в подзона район "Одесос" 2, включващ естетизация и модернизация на ул. "Цар Симеон I", и "Благоустрояване на междублокови пространства в подзона район "Одесос" 2", включващ естетизация и модернизация на ул. "Михаил Колони". Двата проекта се изпълняват по Оперативна програма "Региони в растеж“ и  включват изграждане на велоалеи, благоустрояване на пространството, заключено между ул. "Козлодуй", ул. "Цар Симеон I", ул. "Цариброд" и ул. "Л. Заменхов", както и благоустрояване на площад "Екзарх Йосиф".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...
Община Варна обяви свободните места за първо класиране в детските...
На прага на летния сезон сериозен проблем тревожи бранша по морет...
Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей "Владисл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).