Startup Ventures Varna подава ръка на млади предприемачи, стартират свой бизнес за 3 дни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:20 / 03.10.2019
2134
Варна става арена на състезание за млади предприемачи. Startup Ventures Varna е първото по рода си събитие, в което участниците ще получават реален шанс да стартират свой бизнес в рамките само на три дни. Терен на състезанието е Морското казино в град Варна, а датите на провеждане са от 15 до 17 ноември.

Участващите ще имат 54 часа, в които да разгърнат идеите си пред жури. Събитието дава уникален шанс на предприемачите да се запознаят с потенциални спонсори, бъдещи колеги и ментори с дългогодишен опит в бизнес средите.

Целта на организаторите е да покажат на младите предприемачи основите на бизнес планирането, да изведат на преден план преимуществата на продукта им, както и да им осигурят реална обратна връзка с потенциални клиенти.

Участниците в Startup Ventures Varna могат да разчитат на помощта на утвърдени ментори. Задачата им е да напътстват участниците в развиването на идеи и да ги научат как да изградят своите продукти/ услуги, да направят свое маркетинг проучване и да положат основите на своя бизнес план.

Бизнес идеите, които се очакват от участниците, са основно в следните сфери: Изкуствен Интелект, Blockchain, Възвръщаема енергия, Образователни продукти, Корпоративни продукти, Финансови продукти, Роботика, Софтуерни Услуги и други.

Възрастовата граница на участниците е от 18 до 30 години, като не е от значение какво е завършеното им образование. Желателно е да се включат със свои бизнес идеи или да се присъединят към сформиран екип по време на събитието.

Билети за събитието на цена от 24 лв. могат да бъдат закупени както от сайта на събитието https://swvarna.com, така и на адрес гр. Варна, бул. Сливница 60, Офис Switch.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).