"Стоп" топките се търкалят по плажа във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:50 / 19.08.2016
1789
Десетки от "стоп" топките по ул. "Преслав" и "Сан Стефано" липсват или са потрошени, видя репортер на Varna24.bg.

Голяма част от декоративната защита срещу паркирането на автомобили по тротоара и велоалеите е изкъртена и цели участъци по трасето са без предпазните "аксесоари" от уличната инфраструктура.

Част от топките стоят изтръгнати и захвърлени върху тротоарите, други са повредени от нашествието на автомобилите и недобросъвестни шофьори, но все още, макар и килнати, са по местата си.

Най-любопитното обаче е, че част от "стоп" топките са търкулнати чак до варненеския плаж и с тях играят децата на площадка, разположена на пясъчната ивица в близост до басейн "Приморски". 

Неотдавна кметът на Варна Иван Портних заяви по повод на множеството вандалски прояви по отношение на прегражденията: "Те ще ги чупят, ние ще ги слагаме, докато се научат...".

Очевидно обаче скоро никой не е възстановявал потрошените преграждения. Възможно е възстановяването да се отлага за след края на сезона, когато туристите и гостите на Варна ще си отидат и се предполага, че автомобилното нашествие ще е по-малко.  

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).