Стотици варненци поставиха боклука на място в акция на БИС

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:02 / 07.04.2019
1477
Стотици варненци дойдоха с децата си на Южния плаж във Варна вчера, за да поставят боклука на място, какъвто бе призивът на организаторите в кампанията ФАСOFF - ЗАЕДНО ДА ПОСТАВИМ БОКЛУКА НА МЯСТО!

Тя бе част от поредицата инициативи, обединени в каузата "Благотворителност и спорт - БИС", предаде репортер на Varna24.bg

"Нито студ, нито вятър Ви спряха! Показахте, че желанието за промяна към по-добро става с действия, а не само с приказки! Искрено се надяваме, че Вашият пример многократно ще задмине събрания боклук! Благодарим Ви!", сподели в страницата на организацията Валентин Димитров. 

Почистването стартира паралелно във Варна, Аспарухово, Аксаково, Приселци, Силистра, Шумен,Търговище, Горна Оряховица, Стара Загора, Плевен и София, където работиха активисти на организацията и симпатизанти.

Ето какво споделя инициатора на събитието Валентин Димитров за медията ни ден преди акцията:

"Смисълът на акцията е чиста околна среда и удовлетворение от направеното добро дело! Очакваме да дойде всеки, на който му пука за чистотата! Ако доведе и детето си, ефектът ще е пълен - ще се погрижи да го възпита в отговорност към околната среда. Правим го, защото искаме чиста околна среда и смятаме, че промяната в хората трябва да започне с промяна в нас самите. Не ни ли писна всички да казват как "трябва да се направи", но никой да не "прави" нищо. Ние сме тези, които трябва да мислим за бъдещите генерации и примерът, който ще им дадем. Нашата цел е да направим акцията ежегодна и повсеместна! Всеки желаещ да се присъедини ще бъде приветстван!".

С акцията на Южния плаж във Варна се постави и началото на шестия сезон на БИС за провеждането на безплатни аеробно-анаеробни тренировки на открито за хора от всякакви възрасти и физическа кондиция.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).