Стрелба във Варна!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:16 / 16.07.2020
8347
45-годишният Галин Я. и синът му – 26-годишният Любомир, са с мярка за неотклонение "задържане под стража“ след уважено от съда искане на Районната прокуратура във Варна. Двамата са били привлечени към наказателна отговорност за закана с убийство – престъпление по член 144, ал. 3 от НК, извършено в съучастие.

На 10 юли тази година двамат отишли на адреса на пострадалия М.К. с още едно лице. С пистолет били произведени изстрели, които причинили лека телесна повреда на М.К. Счупено било стъклото и срязана гума на автомобила му, който бил паркиран пред дома му.

Разправията между Галин и Любомир и пострадалия М.К. започнала няколко дни по-рано в игрална зала във Варна. Това бил и поводът към пострадалия да бъде отправена заканата за убийство, която възбудила основателен страх у него.

Обвинените в престъплението баща и син са осъждани. Определението, с което Варненският районен съд е взел най-тежката мярка за процесуална принуда – задържане под стража, подлежи на обжалване пред Окръжния съд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).