Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Строежът на мол Galleria Varna върви по план
Автор: Екип Varna24.bg 14:38 / 08.04.2010Коментари (4)5524
©
Мол Galleria Varna е в напреднала фаза
Трите проекта на GTC у нас се движат по план. Международната верига за търговски комплекси Galleria стъпва чрез GTC в Стара Загора, Варна и Бургас. Galleria Stara Zagora и Galleria Varna са в напреднала фаза, a миналия месец приключи и първата фаза по изграждането на Galleria Burgas. Морският проект е ситуиран в бившата индустриална зона на града и е сред най-перспективните според мениджмънта на GTC, тъй като по настоящем това е единственият район в Бургас, където е възможно разрастване и развитие на нови жилищни и търговски площи. В непосредствена близост до Galleria Burgas големи вериги от типа Big box като Кауфланд, Практикер и Mobbo вече са отворили врати, а Айко предстои да бъде открит.

Проектът в най-напреднала фаза, Galleria Stara Zagora, ще отвори врати в края на август тази година. Голяма част от търговските площи в него вече са заети, като инвеститорът се надява до пусковия срок да има заетост до 85 - 90%.
В началото на миналия месец бе обявено официалното подписване с модния гигант Inditex, който ще присъства с четири марки освен в Стара Загора и в Galleria Varna и Galleria Burgas.

Фактът, че големи модни марки се доверяват на GTC за навлизане в градове извън столицата, говори за позициите на компанията на международно ниво. Тези марки си партнират с GTC в други държави и добрите бизнес отношения са предпоставка за сътрудничество и на нашия пазар. Партньорството с GTC осигурява на компании като Inditex, които искат да изградят своя магазинна мрежа извън столицата, присъствие в три града наведнъж.

Говорейки за трите проекта под марката Galleria, Ивана Божичевич, маркетинг и лизинг директор в GTC, сподели, че паралелно с желанието си да осигури световно познати марки за търговските си центърове, инвеститорът отделя специално внимание на местния бизнес и наемателите. Мисията на Galleria е да промени понятието за мол в големите български градове. Идеята е тези центрове да се превърнат в оживени средища на социален живот - любимо място за шопинг, срещи и забавление.

За международна компания като GTC е много важна синергията в работата в екипа - неслучайно в различните офиси на инвеститора заедно с местните специалисти работят и чужденци. Този стил е сред факторите на успеха при крупните инвестиционни проекти, в които се е специализирала компанията.

За своите проекти в региона GTC става носител на няколко престижни отличия. В конкурса за наградите Real Estate Quality в Централна и Източна Европа за 2009 г. компанията е удостоена за трети път с приза "Предприемач на годината в Централна и Източна Европа". През 2007 г. Globe Trade Centre S.A. бе обявен за най-добрия предприемач в Югоизточна Европа в номинациите за наградите Europa Property SEE Real Estate.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на bonbon4e921
премахни филтъра

-2
 
 
Дано да е по-добре от оня долнопробен и гаден МОЛ Варна, че не мога да го дишам.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: