Студенти от ВСУ посетиха Европейския парламент

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:57 / 03.06.2015
769
Бивши и настоящи студенти от
ВСУ "Черноризец Храбър":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев посрещна в Европейския парламент студенти от магистърската програма "Управление на проекти" на Варненския свободен университет "Черноризец Храбър", ръководени от проф. Теодора Бакърджиева. Като част от своето обучение, студентите са на едноседмичен семинар в Брюксел, където имат възможността да се запознаят с работата на европейските институции и процеса на правене на европейско законодателство.

По време на срещата си с Емил Радев, студентите се запознаха с дейността на единствената пряко избираема институция на ЕС и на българската делегация на ГЕРБ/ЕНП. Заедно с евродепутата от ГЕРБ/ЕНП, те обсъдиха теми като приоритетите на България в рамките на европейската политика по миграция и борба срещу тероризма, усвояването на еврофондовете в страната и развитието на българската инфраструктура, особено в област Варна, както и предстоящата изложба на Варненското златно съкровище, организирана от Емил Радев в Брюксел през есента на 2015г.

В края на визитата им в Европейския парламент, Емил Радев (ГЕРБ/ЕНП) раздаде сертификати на всички студенти за успешно участие в семинара.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).