Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Студенти от Варна представят ревю на тема "Градски ритъм"
Автор: Екип Varna24.bg 09:59 / 30.05.2017Коментари (0)1401
©
Студентите и преподавателите от програма "Мода и мениджмънт в модата" на Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" отново канят изкушените от модата и изкуствата на голямо модно шоу на 2 юни 2017 г. от 19.00 часа в централното фоайе на една нова емблематична сграда във Варна, намираща се на бул. "Осми Приморски полк" 115.
Емоционално естетизиране на градската среда във форми и цвят - една провокация предизвикала въображението на младите дизайнери в темата "Градски ритъм".

В създадените нови модни проекти те се опитват да уловят пулса на времето в разнообразните образи на модерния град, в неговите разнолики динамични състояния - от индустриални звуци до градска многолюдност, цветни развлечения и подвижност в търсене на хармонични природни пристани.
"Градски ритъм" е дизайнерски проект създаден с въображението на модерните творчески личности от новия век. Той е изследване на големия град и пулсиращото сърце на живота в него, в търсене на индивидуалност и изява на личния стил като ценност. Изграждане и представяне на личността в многообразието от възможности вплетени в съвременния ландшафт - колаборация от история и модерна битност.

В традиционното годишно модно ревю ще се включат студентите от първи до четвърти курс от бакалавърската програма "Мода и мениджмънт в модата", както и студенти от магистърската програма "Моден стайлинг" на ВСУ "Черноризец Храбър". Зрителите ще видят повече от 50 уникални модни реализации, експеримент от материя и колорит вплетени в артистични интерпретации създадени в духовно-интелектуалния ритъм на съвременния град.

Потърсете положителните градски емоции!
Заповядайте на поредната модна изява на студентите от специалност "Мода и мениджмънт в модата" - 2 юни, 19.00 часа в централното фоайе на една нова емблематична сграда в град Варна на бул. "8 Приморски полк" 115.

Специалност "Моден дизайн" при Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" повече от двадесет и две години подготвя специалисти с висше образование в областта на дизайна на облеклото и модата. Студентите се обучават да създават оригинални авторски колекции, съобразени с модните тенденции, производствените възможности и нуждите на пазара. Завършилите студенти се реализират в различни аспекти на модния бранш: художници-проектанти, мениджъри и експерти в различни направления на леката промишленост, без да се изключва техен самостоятелен творчески път на развитие.

 









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: