Студио ДА ни кани на спектакъла "Къде живеят чудесата?"

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:01 / 26.04.2022
871
На 29-ти април в залата на военноморския клуб на Варна ще бъде премиерата на песенния спектакъл "Къде живеят чудесата?". Заглавието на спектакъла е взаимствано  от нова песен от репертоара  на популярното варненско детско шлагерно студио ДА, познато най-вече с хитовете си "Ало, слънчице", "Роклята на мама" и др. с десетки милиони гледания в You-Tube.

Като синтез на артистична форма той има стремежа да предложи на аудиторията досег със съвременно песенно творчество за деца и младежи, част от което  създадено специално за  проявата и за вокалната формация на детско студио ДА.

Песните са поставени сценично, със съответна хореография, дело на Нина Козина, която съпровожда вокалните партии на солистите и детското студио. В обединяващ сценарий и хореография този проект ще презентира песни за красотата, детската фантазия, мира, обичта към природата.

Реализацията на този спектакъл  ще създаде възможност и на доказани професионалните певци, които до скоро имаха ограничени като изяви, да представят българска продукция, създадена за деца и изпълнена пред публиката "на живо". Проектът ще бъде представен пред публиката от "Детско шлагерно студио"ДА“, водещ-актьорът Боян Стоянов и гост участници – популярни български поп изпълнители Петя Буюклиева, дует "Мания, kакто и други изпълнители: Елиз Нигохозова, Стелко, танцьори от Арт Денс - съвместно с децата вокални изпълнители.

Този проект се осъществява с подкрепата  на Национален фонд ‘Култура’.




Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).