Стягат сесия на ОбС – Варна за 10 ноември

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:48 / 02.11.2010
799
Следващата сесия на Общинския съвет във Варна ще се проведе на 10 ноември, съобщи председателят на местния парламент Николай Апостолов. По думите му, изборът на датата е съвсем случаен и няма връзка с годишнината от падането от власт на Тодор Живков.

Едно от най-важните решения, които местните депутати трябва да вземат е относно бъдещото на новопостроения корпус на ЦДГ "Теменужка" на ул. "Цар Симеон". Забавачката вече бе официално открита в средата на миналия месец, но остана без детски глъч.

В градината са осигурени отлични условия за общо 50 деца в 2 възрастови групи. За да започнат занятията обаче, местният парламент трябва да утвърди щата на детското заведение. На последната си сесия общинските съветници така и не събраха необходимия брой гласове, за да дадат ход на работата в градината. Поради тази причина в момента, детската градина е празна, въпреки, недостига на места.

Източник: Днес +


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).