Събират елита на световната морска общественост във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:50 / 16.04.2018
4465
Елитът на световната морска общественост ще се събере във Варна в периода 21 - 23 май 2018 г. Под егидата на Държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура“ в морската ни столица ще се проведе VII-ата международна конференция-изложение "Пристанища и корабоплаване по Черно море 2018“. В престижното събитие се очаква да вземат участие над 300 представители на изявени световни компании от морския бранш - превозвачи, товародатели, логистични компании, оператори на пристанищни терминали и доставчици на пристанищно оборудване и услуги.

По време на конференцията ще се анализират най-новите световни казуси в областта на морския транспорт и логистиката. Международните специалисти ще обсъдят съвременните тенденции в пристанищния бизнес, текущата и прогнозна регионална търговия, ще направят макро- и микроикономически прогнози за развитието на Черноморския регион. Конференцията предоставя отлична възможност за обмен на световно ноу-хау и успешни практики, а изложението ще бъде поле за изява на водещи експерти в областта на пристанищата, корабоплаването и транспортната логистика, които ще представят най-съвременните технологии в областта на пристанищната индустрия и информационните технологии.

7th Black Sea Ports & Shipping 2018 е най-голямото събитие в областта на корабоплаването за Черноморския регион и едно от най-големите и най-престижни международни събития в областта на морския транспорт в световен мащаб. Eмблематичният форум ще се проведе за първи път в България, след като постиженията на ДППИ в областта на модернизирането на българските пристанища и на морския транспорт у нас получиха международно признание по време на миналогодишния форум, който се проведе в Батуми, Грузия.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).