Събират средства за лечението на детенце на млад преподавател от ТУ-Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:14 / 26.11.2018
3252
Бивши и настоящи студенти от
ТУ - Варна:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Кампания за набиране на средства за лечението на детето на млад преподавател от Технически университет - Варна започва на 26 и 27 ноември 2018 г. с благотворителна работилница-базар, организирана от преподаватели и студенти и партньорите от Фондация "Владиславово".

Рали е на 1г. и 5мес. и страда от много рядко и тежко генетично заболяване – синдром на Лий. Симптоми се проявяват шест месеца след нейното раждане. Надеждата на младите родители е в ново лечение със стволови клетки в чужбина, което е много скъпо и трябва да покрият финансово със собствени средства.

Първото събитие от поредица инициативи, които планират да организират ръководството и Студентският съвет на ТУ-Варна е предстоящата двудневна благотворителна работилница-базар под наслов "Подкрепа за Рали".

В двата дни във фоайето на Електротехническия факултет от 10 до 15 часа могат да бъдат закупени от благотворителния щанд коледни картички и празнична украса, изработени от студенти, преподаватели, служители на университета и представители на фондация "Владиславово".

Всеки, който желае, може и на място в двата дни да се включи в изработването на сувенирите в работилничката "Подкрепа на Рали".

Всички събрани средства от разпродажбата и даренията от специално подготвените кутии ще бъдат дарени за лечението на детето.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).