Съдия Антони Николов е избран за председател на Районен съд – Девня

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
14:53 / 19.06.2020
2301
Съдийската колегия на Висшият съдебен съвет подкрепи с пълно единодушие наказателния съдия от Районен съд – Варна Антони Николов като кандидат за председател на Районен съд – Девня.  Членовете на съвета заявиха категоричната си подкрепа за съдия Николов и изразиха удовлетворение от проявената от него мотивация и представената ясна концепция за развитие на институцията, съобщиха от пресслужбата на Окръжен съд Варна.  

Съдийската колегия единодушно, с 11 гласа "за" го подкрепи за административен ръководител на Районен съд – Девня през следващите пет години. РС- Девня е един от трите първоинстанционни съдилища във съдебния район на Окръжен съд - Варна. Осъществява правораздавателната си дейност в три общини – Девня, Суворово и Вълчи дол с обща територия 789,36 кв. км. В юрисдикцията му попада промишленият комплекс на община Девня и пристанище "Варна-Запад“.  

Антони Николов e роден във Варна. Завършва Юридическия факултет на Варненски свободен университет "Черноризец Храбър“ през 1999г. Има над 19 години юридически стаж в съдебната система. От юни 2000г до май 2006г. е бил следовател в Окръжна следствена служба – Варна. От 11 май 2006г. до настоящия момент е съдия в Наказателно отделение на Районен съд – Варна. С решение на Висшия съдебен съвет от 5.12.2013г. е с най-високия ранг "съдия във ВКС и ВАС“.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).