Съдът във Варна наказа любител на алкохола и почитател на наркотиците

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:56 / 27.04.2018
2239
Районен съд – Варна наложи в бързи производства условно наказание и глоба на двама души, съответно за шофиране в нетрезво състояние и за държане на наркотик. 

На 10 април тази година по главен път Варна – Бургас, 53-годишен мъж е засечен да управлява лек автомобил "Хонда“ с концентрация на алкохол в кръвта от 1,21 промила. По внесено в съда споразумение, което съдебният състав одобри, подсъдимият се призна за виновен и ще търпи наказание от 3 месеца лишаване от свобода, отложено с изпитателен срок от 3 години.

В друго съдебно производство бе наложена глоба за държане на наркотични вещества. 38-годишен мъж е хванат при рутинна проверка от патрулиращи полицаи в района под Автогара - Варна на 11 април т.год. да държи в себе си две малки полиетиленови пликчета с прахообразно вещество. Експертизата установява, че това е хероин. Конкретното деяние представлява маловажен случай, като след постигнато в съдебна зала споразумение, на 38-годишния подсъдим беше наложена глоба в размер на 700 лева.

Споразуменията са окончателни и влизат в сила веднага.

 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...
Община Варна обяви свободните места за първо класиране в детските...
На прага на летния сезон сериозен проблем тревожи бранша по морет...
Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей "Владисл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).