Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Супер новина от Делфинариум Варна!
Автор: Екип Varna24.bg 14:48 / 27.04.2023Коментари (0)8100
©
"Делфинариум Варна“ връща плуването с делфини от 1 май 2023 г., която атракция беше временно преустановена заради пандемията от COVID-19. Това съобщиха от Делфинариума за Varna24.bg. От нея могат да се възползват всички, които имат навършени 12 години. Това не е медицинска или лечебна процедура и също посетителите не трябва да страдат от кожни, психически и други тежки болести, които биха се усложнили във водна среда. Освен това е строго забранено да се влиза при делфините след употребата на алкохол.

Плуването с делфини се извършва с индивидуални поплавачни жилетки. Въпреки това трябва да умеете да плувате поне на елементарно ниво. Дълбочината в тази част на басейна е 3 м., а температурата на водата през цялата година е между 21 и 24 градуса. Контактът с делфини се осъществява групово заедно с максимум още пет други посетители. Преди плуването се провежда инструктаж от треньор, който обяснява какво трябва и не трябва да правите. След това трябва да подпишете декларация, че сте запознати, разбирате условията и ще спазвате указанията на треньорите. Придружители на участниците не се допускат по време на атракцията.

 Снимки по време на плуването с делфини се правят само от специален фотограф. Той заснема всеки участник поотделно, а кадрите се изпращат по имейл.  По ваше желание на излизане можете да ги получите и на хартия срещу допълнително заплащане.

"Делфинариум Варна“ работи и прави в момента по две представления на ден - в 12 ч. и в 15.30 часа. Това е любимото място на всички деца от Варна и областта. Те ще могат да се срещнат с любимите си делфини Доли, Йоана, Бимбо, Кимбо и Флипър. Децата ще се запознаят с невероятните спортни и акробатични умения на нашите питомци. Скокове на височина, за които ние хората само можем да мечтаем. Двойно салто, троен аксел. Ще видите как делфините спасяват човек във водата. Те ще ви попеят. Ще танцуват рокендрол и валс. И да не пропуснем играта с публиката – Цар Футбол. Пригответе се да загубите дъх от емоции и радост. И още от сега ви казваме – делфините обожават аплодисментите на публиката, те са тяхната голяма награда.

Кафе-сладкарницата също работи и предлага най-вкусните лакомства за малки и големи.

Можете да закупите своя онлайн билет тук:  https://dolphinariumvarna.bg или на касата в деня на представлението.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: