Съпругата на Нетаняху посети Ретро музея във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:51 / 02.11.2018
5468
Съпругата на министър-председателя на Израел Сара Нетаняху посети Ретро Музея, разположен в Grand Mall. Тя е във Варна заедно с Бенямин Нетаняху, когото придружава в официалната му визита в България по покана на нашия премиер Бойко Борисов. Вчера израелският премиер имаше среща на четири очи с българския си колега, а през това време г-жа Нетаняху разгледа богатата колекция от автомобили и предмети на бита от времето на социализма, която е експонирана в популярния сред туристите Ретро Музей.

Г-жа Нетаняху беше съпроводена от почетния консул на Израел във Варна проф. д-р Красимир Методиев. Гостите бяха посрещнати с хляб и сол. През музейната експозиция ги поведоха собственикът на Grand Mall Офер Миретцки и създателят на Ретро Музея Цветан Атанасов.

С особен интерес премиершата разгледа блестящо експонираните ретро автомобили, качи се в един от първите трабанти и в лимузината модел Чайка, возила лидерите на социалистическия свят.

Това е втора визита на Бенямин Нетаняху у нас след официалното му посещение през 2011 г. Днес Нетаняху и Борисов ще проведат работен обяд с премиерите на Гърция и Румъния, и с президента на Сърбия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).