Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Със скаутски празник във Варна ще бъде отбелязан световния ден на скаутското движение
Автор: Екип Varna24.bg 08:40 / 22.02.2017Коментари (0)1023
©
Grand Mall Varna
ул. "Андрей Сахаров" N2

1 коментар за Grand Mall Varna
Тук има:
22 февруари e Световен ден на скаутското движение. Всяка година по този повод се организират много и най-различни инициативи по цял свят. Във Варна тази година "Младежки информационно-консултантски център - Варна" (МИКЦ Варна) и "Младежки информационно-консултантски център - Скаут" (МИКЦ Скаут) ще организират съвместен скаутски празник. 

Това ще се случи на 25 февруари (събота) от 11 ч. в Grand Mall. В рамките на инициаивата по интерактивен начин на младите хора ще бъде представено скаутствово. В специално изградени зони младите хора ще отговарят на въпроси в скаутска викторина и ще участват в игри развиващи творчеството, креативноста и уменията им за работа в екип. За участие в игрите предварително ще бъдат сформирани отбори (скаутски патрули). 

Всеки от тях ще получава определен брой точки при включване във всяка инициатива. В края на скаутския празник ще бъдат обявени победители и ще бъдат раздадени индивидуални и групови награди. В рамките на събитието ще се проведат и две работилници - работилница за мартеници и лего работилница. 

В събитието ще могат да се включат всички желаещи млади хора независимо дали са скаути или не. Специално участие ще вземат скаутски лидери и клубове от североизточна България, както и скаути от клуба на арменските скаути във Варна.
По време на събитието "МИКЦ Варна" и "МИКЦ Сакут" ще проведат своя изнесена приемна. На разположение ще бъдат консултантите на двете организации - психолог, консултант по темите личностно и кариерно развитие, младежко и социално предприемачество, реализиране на бизнес идея и стартиране на бизнес, доброволчество, реализиране на младежки инициативи и кампании, разработване и управление на проекти. 

Ще бъдат на разположение и два информационни щанда. На 25-ти февруари ще бъдат и представени предстоящите обучения и инициативи на младежкия център.
 
Скаутския празник се реализира с финансовата подкрепа на "Министерство на младежта и спорта" по "Национална програма за младежта", като част от проект "Младежки информационно-консултантски център - Варна" на сдружение "Младежки информационен доброволчески център". Събитието се осъществява в партньорство с "Организация на българските скаути", скаутски клуб "Морски вълк" и с любезното съдействие на Grand Mall- Варна, които безвъздмездно осигуряват място за провеждане на събитието.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: