Съветници от ГЕРБ унижиха собствен депутат

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:44 / 10.03.2011
1426
По безпрецедентен начин варненският общински съвет отказа да даде думата на мажоритарно избрания народен представител от ГЕРБ доктор Красимир Петров. Той искаше да вземе думата, за да изрази несъгласие с промяната на собствеността на част от двора на болница "Св. Анна" и да предупреди, че с това решение започва разпродажбата на парче на територията й. Общински съветници обаче гласуваха "против" даването на дума на народния представител, който от вчера е във Варна, единствено с цел да защити цялостта на бившата Окръжна болница. Той бе принуден да изрази опасенията си пред медиите извън залата, докато съветът гласува подкрепа на решението.

"Това не е политическо решение, а е основано на интереси. То не е в полза на варненци", заяви доктор Петров и допълни, че ще постави на политическо ниво във ГЕРБ въпроса за поведението по този казус на съпартийците си от общинския съвет. На парцела, чиято собственост беше променена днес, вече има изградена зала, собственост на бизнесмена Веселин Марешки и той се явява единственият претендент за купуването му.

Източник: в. "Народно дело"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).