Съюзът на слепите в България с юбилеен концерт "Гласовете Ви чувам"

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:43 / 14.06.2021
1356
Вълнуващ, завладяващ и интригуващ, поредният концерт "Гласовете Ви чувам", в който по традиция участват предимно таланти сред хората със специални потребности, доказа максимата, че пред изкуството всички са равни!

Амфитеатърът в град Обзор побра този уикенд всички приятели, официални гости и съмишленици на петото поредно издание на концертния опус Гласовете Ви чувам-2021, посветено на кръглия 100-годишен юбилей на Съюза на хората с увредено зрение.

Основни организатори на сценичния ивент бяха фондация Съпричастие-Варна, неразривна част от Съюза и модна-шоу агенция Идея Прима. Модератор на събитието бе Димитър Увалиев, чийто глас беше в унисон с емоционалния заряд на концерта.

Сред официалните гости на спектакъла бяха кметът на град Обзор Христо Янев, председателят на ССБ-Васил Долапчиев , както и известни имена от варненския бизнес.

Със страхотно присъствие на сцената на Амфитеатъра изпъкнаха арт изпълнителите от "Съпричастие" - оркестър "Спектър" и вокалните групи "Светлина" и "Мечта".

Невероятна искра на вдъхновението запали с присъствието си популярния победител във формата България търси талант- Пацо-М.C.Flame, който и без инвалидна количка доказа, че гравитацията на човешкия дух няма граници, както и партниращата в неговия танц муза на вечерта, малката първокласничка от Варна-Ана-Симона.

Финалът на този ментален концерт приключи с емблемата на концерта, песента "Моя Страна, моя България", чийто рефрен изпяха всички в летния театър под открито небе.

Минути преди финала, и преди вечерта да се превъплати в своята по-умерена част, Слави Аврамов от "Съпричастие"-Варна, възкликна от сцената: Всички са равни пред изкуството!

Достойна поанта, която те кара да не вървиш с гръб към бъдещето...

За поредна година медиен партньор на събитието бе и Varna24.bg

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).