Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Световен гигант откри финансов офис във Варна
Автор: Стоян Маджиров 13:06 / 25.06.2019Коментари (0)7899
Нов център за финансови услуги откри във Варна компанията Coca-Cola European Partners (CCEP), като откритите работни места са над 90. Лентата на офиса прерязаха вчера кметът на Варна Иван Портних, главният изпълнителен директор на Coca-Cola European Partners Деймиън Гамел, главният финансов директор Ник Джангиани и вицепрезидентът на "Споделени финансови услуги“ Тамзин Хобороу.

“Изключително сме щастливи да открием нашия втори офис в България, намиращ се в красивия град Варна. Вярваме че морската столица ще ни предостави превъзходен набор от млади професионалисти с добри езикови познания и умения в сферата на финансите. Бяхме впечатлени от ентусиазма и способностите, които кандидатите демонстрираха по време на проведените интервюта", сподели Тамзин Хобороу, вицепрезидент на "Споделени финансови услуги“. Ник Джангиани, финансов директор, добави "Това е вълнуващ момент за целия български екип и ние сме щастливи да приветстваме нашите нови колеги от Варна в семейството на Coca-Cola.“

"Благодаря ви, че оценихте потенциала на Варна и нейния най-важен капитал – младите и образовани хора, които са бъдещето и залога за развитие на града ни“, каза кметът Иван Портних.

До този момент в България има 6 индивидуални Coca-Cola дружества: Coca-Cola European Partners Services Bulgaria, които предоставят споделени услуги за групата на CCEP; Coca-Cola Bulgaria – местното представителство на The Coca-Cola Company (TCCC); Coca-Cola Hellenic Bottling Company (CCHBC) – бутилиращата компания за България; Coca-Cola Hellenic Business Services Organization, които предоставят споделени услуги за групата на CCHBC и Coca-Cola Hellenic Group IT Services.

Coca-Cola и нейните бутилиращи партньори, CCHBC и CCEP представляват 40% от работните места в индустрията с безалкохолни напитки в България. Чрез присъствието на CCEP в град Варна Системата на Coca-Cola допълнително ще разшири своите дейности.

В момента цялостният принос на Системата на Coca-Cola в България представлява 0.6% от брутния вътрешен продукт на страната. Системата поддържа общо 19,800 работни места или 0.7% от трудовия пазар в държавата (без да се брои новооткритият офис във Варна). Всеки 1 похарчен лев за напитка от портфолиото на Coca-Cola донася приход от 0.64 лв. Системата на Coca-Cola в България е платила преки и косвени данъци на стойност от 236 милиона лева за 2017-а година. Тази сума се равнява на 2% от данъчните приходи на България и също така – на годишните разходи по образованието на 87 700 ученици.

Coca-Cola European Partners PLC е водеща компания в Западна Европа, която продава, произвежда и дистрибутира голям асортимент от безалкохолни, готови за консумиране напитки, и е най-голямата по годишни приходи в света самостоятелна компания, която бутилира продукти на Coca-Cola. Coca-Cola European Partners има повече от 300 милиона потребители в Западна Европа, включително Андора, Белгия, континентална Франция, Германия, Великобритания, Исландия, Люксембург, Монако, Холандия, Норвегия, Португалия, Испания и Швеция. Компанията е вписана във фондовите борси в Амстердам, Ню Йорк, Лондон и Испания, и се търгува под името CCEP.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: