Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Световноизвестната кафе верига Starbucks откри трето кафене във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 13:19 / 17.11.2022Коментари (0)3814
Световноизвестната кафе верига Starbucks®, представена в България от AmRest, откри своето трето кафене във Варна. Това е шестнадесетият обект в страната на прочутия бранд. Кафенето е разположено в Гранд Мол Варна на ул. "Акад. Андрей Сахаров“ 2 и разполага с търговска площ от 165 кв. м. и 110 седящи места отвън и вътре. Обектът е отворен за посетители всеки ден от 8:30 до 21:00 ч.

Новото кафене следва философията на Starbucks® да подкрепя креативността, създавайки уникална атмосфера, която предразполага към общуване и приятно прекарване на свободното време. Интериорният дизайн е съвсем нов, разработен специално за морската столица, с акцент върху градската култура и традициите.

"Искаме да допринесем за развитието на кафе културата, да дадем още едно място за социални контакти и да бъдем част от всекидневието на варненци. Стараем се да бъдем новатори, да се развиваме динамично и да отговаряме на изискванията на нашите клиенти. Затова вярваме, че ще предоставим уникално преживяване на жителите и гостите на Варна.“, заяви Иван Георгиев – регионален оперативен директор на Starbucks® за Румъния и България.

Гостите на новото кафене имаха възможност да опитат ароматните празнични напитки на Sta
©
rbucks® ˗ Джинджърбред Лате, Тофи Нът Лате и Горещ шоколад с пралина и бисквитки, поднесени в легендарните за бранда коледни червени чаши.

Всички гости на Starbucks® Варна могат да се насладят както на емблематичните напитки на веригата, приготвени с кафе 100% арабика, така и на всички иновативни и сезонни предложения, които се предлагат на глобално ниво. Новият Starbucks® в Гранд Mол Варна е оборудван с най-новите кафемашини Mastrena 2, които са от най-високия клас и на тях баристите ще приготвят невероятно кафе.

Лимитираната празнична мърчъндайзинг серия на Starbucks® ще очарова всички ценители и колекционери. Освен това, всеки донсъл чаша за многократна употреба в кафенетата на Starbucks®, ще получи отстъпка от цената на напитката си и ще помогне за опазването на околната среда.

Специален гост на събитието беше любимецът на българската публика – рапърът Явор Янакиев, познат ка
©
то 100 Кила, който е родом от Варна. Той зарадва гостите на събитието с най-известните си изпълнения и раздаде автографи на всички фенове.

За Starbucks®

Американската верига за кафе Starbucks® стартира през 1971 г. в Сиатъл с продажба на кафе, чай и подправки. Днес компанията притежава над 27 хиляди локации в повече от 70 държави. В България тя е представена от AmRest, най-голямата независима компания, оперираща с ресторанти в Централна и Източна Европа.

Целта на Starbucks® е да предлага кафе с най-високите стандарти за качество, с етично закупуване и отговорни практики за отглеждане. Експертите на компанията пътуват до фермите в Латинска Америка, Африка и Азия, за да изберат най-добрите зърна кафе от вида Арабика, и подчертават техните богати вкусове и аромати чрез специалното изпичане – Starbucks® roast.

В България първото заведение Starbucks® отвори врати през 2008 г. на ул. "Гурко“ 62. Днес обектите вече са шестнадесет – девет в София, два в Бургас, два в Пловдив и три във Варна.

За AmRest

AmRest Holdings SE е най-големият оператор на ресторанти и единствен представител на Starbucks® в Централна и Източна Европа. Компанията управлява обекти на KFC, Pizza Hut, Starbucks® и Burger King и е собственик на бранда La Tagiatella и двата китайски бранда: Blue Frog и KABB. Към момента AmRest ръководи над 1600 ресторанта в 16 държави, сред които Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, България, Сърбия, Хърватия, Германия и Китай.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: