Свръхколичество хормон на растежа в кръвта на убития мъж на Анита Мейзер

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
09:19 / 23.08.2016
2706
Варненката Анита Мейзер, която бе обвинена за убийство по непредпазливост на съпруга си - културиста Николай Димов, както и за подкуп на полицай, ще обжалва наложената ѝ мярка "задържане под стража". Заседанието е насрочено за 23 август във Варненския апелативен съд, съобщиха от апелативната прокуратура. 

На 17 август Варненският окръжен съд остави Мейзер в ареста с мотива, че има реална опасност да се укрие, ако е на свобода. Анита има двойно гражданство и американски паспорт, но той не е открит при огледите в дома ѝ. 

Според съда от интервютата на жената в интернет има данни, че тя е била на различни места в чужбина - в Коста Рика, САЩ и Китай, и макар че притежава жилище във Варна, не пребивава постоянно в България. Още не е приключила работата на съдебните лекари по убийството, но към доказателствата по делото е приложен диск със записан разговор. От него става ясно, че Анита е предложила да даде пари на служител на МВР, за да не разбират медиите за случая. 

Предложението е записано в 3,30 ч, когато Мейзер е подала сигнала за убийството в 5-о РПУ. Последвали още 3 предложения за подкупи към един от разследващите полицаи. 

Първата оферта - за 10 000 евро, втората - за 20 000 евро, а третата - за 30 000 евро. Близки и роднини на Николай имат съмнения, че той е бил убит умишлено, а не по непредпазливост от страст по време на полов контакт. Негови приятели твърдят, че с Анита били в лоши отношения и не са имали сексуални контакти поне от година. Резултатите от аутопсията показват, че в кръвта на мъртвия културист са открити свръхколичества от хормон на растежа. 

Според специалисти това означава, че той е имал проблеми в интимно отношение. Хормоните на растежа се съдържат в големи количества в анаболните препарати и влияят негативно върху половия живот. Според разследването във фаталната нощ след поредната обиколка на Варна Николай и Анита се прибрали в апартамента ѝ. Едрогърдата варненка решила да използва нестандартни техники. Завързала 40-годишния културист към леглото със свински опашки и вероятно е почнала до го души, но не е преценила правилно момента, в който да спре. Това довело до смъртта на Димов. 

Час след настъпването на смъртта Мейзер подала сигнал в полицията. После няколко пъти променила версията си. От видеозаписите на камерите в кооперацията станало ясно, че във фаталната нощ Мейзер и Димов са били сами. До мезонета на варненката се стига с индивидуален асансьор с чип карта.


Източник: 24 часа

Виж коментарите (5)

Още по темата (141):
08.09.2022 Дъщерята на Анита Мейзер – Джули: Майка ми си пекла суджук и филийки на ютия в затвора
14.08.2020 4 години след бруталното убийство на Николай близките му са неутешими
15.05.2020 Скандалната варненка Анита Мейзер: Ники ме чака, но не бързам да ходя при
него
16.03.2020 Анита Мейзер пише мемоари, ще разкаже как е убила приятеля си
03.01.2020 Вместо да плати кръвнина за убития Николай, Мейзер се кани да обикаля света
29.11.2019 Анита Мейзер го удари на живот след затвора
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).