Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Театрални спектакли и работилници за най-малките през уикенда в Mall Delta Planet
Автор: Екип Varna24.bg 16:39 / 29.03.2019Коментари (0)4658
© Varna24.bg
Хиляди бяха най-нетърпеливите варненци и гости на града, които “атакуваха" входовете на най-новия търговски център в града - Delta Planet Mall.

Чакаха ги десетки промоции, награди, ваучери за намаления, томболи, колело на късмета. Музика и артистични изненади допълваха празничното настроение до късно вечерта снощи.

Най-новият и модерен търговски център във Варна Delta Planet Mall е най-големият нов търговски център в България с разгърната застроена площ от над 120 000 кв. м, от които над 40 000 кв. м са търговските площи.

Delta Planet Mall е изцяло подчинен на съвременната концепция за търговия на дребно, прецизно балансиран микс между магазини, развлечения и отдих. Центърът предоставя на варненци и гостите на града над 4000 кв. м територия за развлечения, в които се помещава най-голямото кино извън София – с 12 киносалона, и единствената 4DX зала във Варна.

Повече от 140 магазина формират шопинг зоната на модерния търговско-развлекателен център, от които повече от 40% представени за първи път във Варна или в търговски център в града. Международните марки Reserved, Mohito, Cropp, House и Sinsay представят най-новите и най-големите си концепции в България. За първи път Starbucks и Costa отварят врати в търговски център в града.

Delta Planet Mall е разположен на четири търговски нива, две от които – партерни, следващи естествената денивелация на терена. Разполага с три подземни нива с 1400 места за паркиране и множество първокласни удобства. Местоположението му е стратегическо – той е първият търговско-развлекателен център на влизане във Варна от автомагистрала “Хемус". Намира се на кръстовището на бул. "Сливница" и "Република", в район, характеризиращ се с най-голяма концентрация на ново строителство в града.

Програмата на откриването продължава и в следващите дни. До 31 март са в сила промоциите и специалните намаления в магазините. Посетителите все още имат шанс да се включат в надпреварата за голамата награда: шанс да спечелят пътуване за двама в Европа ще имат най-енергичните и любознателни гости на Delta Planet Mall, които посетят 5 от многобройните събития в мегацентъра.

Театрални спектакли, интерактивни представления и работилници за най-малките посетители ще са акцентът в програмата за уикенда.

Delta Planet Mall е и първата спирка от националното турне на най-цветното приключение за деца  – "Маргаритка“.  Най-малките гости ще получат по забавен начин отговорите на важни въпроси, които са в основата на изграждането на добри навици.  Подаръкът на "Маргаритка“ и "Приказки без край“ за децата на Варна ще бъде специално Мъпет шоу, което ще започне точно в 11 часа на 30-и март.

Няколко часа по-късно започва големият купон за порасналите деца. В 16 часа ниво партер ще е във владение на тийнидолите Павел и Венци Венц, Дара, Михаела Маринова, 4Magic, Йоана Димитрова, Ева Пармакова. Звездите на "Вирджиния рекърдс“ ще бъдат на разположение на младите си фенове за снимки и автографи. 

Магнетична точка за малки и големи с приключенски дух ще бъде Galaxy центърът на ниво 1, където в четирите дни от 16 часа ще се провежда Workshop на тема "Създай любим герой!“.

В последния ден от забавно-приключенския маратон – 31 март, партерното ниво на Delta Planet Mall ще бъде във владение на най-малките гости, които в 11 часа ще могат да се потопят в интерактивната куклена интерпретация "Трите феи“, а в 17 ч. ще бъдат гости на "Градинката на Пухчо“.



Още по темата: общо новини по темата: 17
15.08.2019 »
28.05.2019 »
08.04.2019 »
28.03.2019 »
28.03.2019 »
25.03.2019 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: