Тече ремонт на опасните подлези до спирка "Стадион Варна" и "Делфинариума"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:45 / 07.10.2020
3080
Започна дългоочакваният ремонт на подлеза до спирка "Стадион Варна" в града. От години съоръжението не се ползва, защото е в окаяно състояние – с падаща мазилка, пълно с боклуци и без осветление, съобщава БНТ.

Всеки ден десетки варненци са принудени с риск за живота си да пресичат бул. "Васил Левски", който е един от най-натоварените в града.

Ремонтът на подлеза започна само преди дни, но вече има стотици коментари в социалните мрежи за начина, по който се прави и дори за материалите, които се ползват. Някои от коментарите са шеговити, други гневни.

Вчера започна и ремонт на подлеза на спирка "Делфинариум", в който преди десетина дни имаше срутване на част от тавана. Подлезът се използва активно от учениците от Математическата гимназия, училище "Захари Стоянов", както и от много жители на квартал "Чайка".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).