Тежка катастрофа на кръстовището на Младост, джип се обърна по таван

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
17:00 / 05.11.2010
8904
Тежка катастрофа се разигра днес в късния следобед на кръстовището в Младост. Зелен джип със софийска регистрация е обърнат по таван. Според очевидци шофьорът е изгубил контрол над возилото, закачил е с лявата си задна гума островчето, обърнал се по таван и се забил в електрическия стълб на светофара. Возилото е смачкано до неузнаваемост, но пътниците и шофьорът някак си се измъкнали и избагали от мястото на инцидента. Според очевидци в колата е имало трима души в тъмни дрехи. На мястото на произшествието има 4 полицейски автомобила.

Според очевидци на ПТП-то на Младост, тримата мъже от обърнатия по таван джип, са влезли в Пикадили, където са се измили в тоалетните. След това са хванали такси и по всяка вероятност са отпрашили към най-близката болница. В Пикадили   пътят към тоалетните е осеян с кръв. Стана ясно, че единият от тримата мъже е бил сериозно наранен. От него е бликала най-много кръв. Той е крещял: "Бързо, че ми изтече кръвта"! Част от очевидците на инцидента не изключват възможността мъжете да са избягали, с цел да се укрият.

Източник: в. "Народно дело"


Виж коментарите (7)

Още по темата (1):
05.11.2010 Трима в шокова зала в болницата след катастрофата в Младост
Още новини от Новини от Варна:
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...
Днес за последно варненци ще са на аванта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).