Тежка катастрофа затруднява движението по пътя Варна-Бургас, има пострадали

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
14:29 / 12.07.2021
2472
Поредна тежка катастрофа е станала по пътя Варна-Бургас, научи Varna24.bg от снимки, публикувани в групата Виждам те КАТ-ВАРНА. 

От пресцентъра на полицията уточниха за медията ни, че мястото на инцидента е между селата Горен и Долен Близнак, където са се сблъскали челно два автомобила, "Сеат" с немска регистрация и "Хонда". 

След произшествието в болница са отведени мъж и жена от единия автомобил и водачът на другият автомобил. Към момента няма яснота дали са пострадали тежко. 

Затруднено остава движението в района на произшествието. Затова от КАТ-Варна призовават водачите да преминават през участъка с повишено внимание, а при възможност дори да избягват този маршрут. 

Изясняват се причините и обстоятелствата, довели до катастрофата. Полицейски екип регулира движението в района. 

Пътят Варна-Бургас е един от най-натоварените с концентрация на пътнотранспортни произшествия. Както медията ни съобщи, двама водачи и пътничка са пострадали при възникнал пътен инцидент вчера около 11:20 часа в района на с.Горица, на пътя Варна- Бургас.

Както вече стана ясно, шофьор на л.а. "Мерцедес“ навлиза в насрещното платно и удря челно движещият се в посока Варна друг л.а. "Мерцедес“, чийто водач е също от Варна. От удара са нанесени материални щети на паркиран в отбивката л.а. "Фолксваген“. Пострадалите двама шофьори са настанени в болница с различни фрактури, без опасност за живота, а жената е прегледана и освободена за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).