Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Тежко ПТП на пешеходна пътека по бул. "Осми Приморски полк"! Жена е на ръба на живота
Автор: Екип Varna24.bg 16:55 / 08.03.2018Коментари (11)8365
© Varna24.bg
Въпросната пешеходна пътека
Днес, около 14.55 часа, на бул. "Осми Приморски полк", на пешеходна пътека, е възникнало ПТП. 39-годишната водачка на "Мерцедес" блъска, по време на движението си, пешеходка. 65-годишната жена е пострадала сериозно, настанена е за лечение в МБАЛ "Св. Анна" с фрактура на черепа и опасност за живота. Работата по случая продължава.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 08.03.2018 г.
0
 
 
Тука, на светофара на Червения площад, на светофара на Чаталджа, все жени на възрастта на тази с ММерцедеса и по-млади връхлитат върху преминаващите пешеходци! Ттака е, като няма нормална полиция, която да спира такива човекоподобни!
Aнонимен
на 08.03.2018 г.
0
 
 
две кокошки са се сблъскали. едната обаче е била в танк.
Aнонимен
на 08.03.2018 г.
-2
 
 
Ако на пътя има две или повече ленти във една посока, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се постави светофар. Защото често се случва, една кола спира, втора не вижда човек и блъска го.
+3
 
 
аз съм шофьор от доста време спомням си когато имаше две пешеходни пътеки едната тип зебра на която пешеходеца е с предимство и друга която беше прекъсната там беше място за пресичане но без предимство тогава пешеходците се оглеждаха и ако не идва кола пресичаха живея до мак доналтс нямате си на идея на какви малоумщини от страна на пешеходците съм се нагледал върви си мацката захапала телефона слиза на пешеходната патека изобщо не отразява че и свети червено та кметовете нямат нищо общо няма култура на движание захапала телефона слиза на платното а колата ще може ли да спре няма ма ли тя офцата е с предимство навремето в училище имаше предмет устройство на автомобила там се учеше и правилника сега образованието твори офце
Aнонимен
на 08.03.2018 г.
+3
 
 
За жалост пешеходната пътека не пази човешки живот. Всички на пътя трябва да са отговорни. Както водача, така и пешеходеца. Безброй пъти съм била свидетел на неразумни, бързи и пресичащи не където трябва и когато трябва пешеходци. Дано жената се оправи.
+2
 
 
Ами да, те кметовете "поставят повдигнатите пешеходни пътеки" и ги махат , а не пътните специалисти по маркировките ...! А нещо за водача - за скорост на пешеходна пътека и предимство ??? Емоциите са лош съветник!!! Дано жената се оправи и намалеят тия произшествия!!!
0
 
 
Платили сме за поставяне повдигната пешеходна пътека, след то плащаме да я премахнат и вече ще плащаме с жертви. Върнете повдигнатата пътека, безполезна и вредна Община, убийци.
+1
 
 
Ако е точно на тази пътека, кмета боклук и общинари трябва да носят морална и наказателна (мечта) отговорност, за това ,че премахнаха повдигнатата пешеходна пътека, за да направят крадлив проект, без да ги е грижа за безопасността на хората, а тази пътека води и към две училища. Оставка и затвор - Община позор - с мафия отбор - си имат прокурор!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2018 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: