Тези са големите проекти, които ще променят Варна завинаги!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
16:35 / 04.03.2018
8135
"Големите инфраструктурни проекти на Варна представих пред командния състав на Военноморските сили по време на техния оперативен сбор. Благодаря на контраадмирал Митко Петев за предоставената възможност да споделя основните приоритети, по които работи Община Варна. 2018-та ще е годината на големите инфраструктурни промени във Варна. Продължаваме изграждането на бул. "Левски", включително с новите кръгови кръстовища с бул. "Цар Освободител", бул. "Вл. Варненчик" и бул. "Сливница". 

На финала сме с ремонта на ул. "Мара Тасева" в Аспарухово". В същия квартал работим по подмяна на подземната инфраструктура на бул. "Първи май", предстои основен ремонт на пътната настилка, изграждане на нови бордюри и тротоари. Напредваме и с ремонта на бул. "Приморски", където подменяме подземните комуникации, след което ще поставим нова настилка, тротоари, улично осветление". Това написа днес във Фейсбук кметът на Варна Иван Портних.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).