Тотален миш-маш с водата на Варна! На едни места отменят сухия режим, на други го удължават

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (17)
10:02 / 13.12.2018
9294
Поради реконструкцията на бул."Васил Левски" и изграждане на връзки на магистрален водопровод от фирма "Хидрострой", без вода от 8 ч. на 12 декември са редица места във Варна. Водата трябваше да тръгне рано днес, но от ВиК-Варна съобщиха, че безводието се удължава до 05 ч. сутринта на 14 декември.

Ето кои са местата без вода: районът, заключен между булевардите "Христо Ботев"; "Мария Луиза"; "Осми приморски полк"; "Цар Освободител"; "Приморски" и ул."Девня"; част от Морската градина; районът около ф-ка "Христо Ботев"; кв."Аспарухово"; кв."Галата"; с."Звездица"; Островна зона под Аспарухов мост; местностите Лазур; Зеленика и Боровец.

Водоноски ще има на следните места:

Гаров площад, Фестивален комплекс; ул."Барутен погреб" до Детската градина; кв."Аспарухово" - в двора на Онкоболницата; кв."Аспарухово" - Бункера/Обръщача на автобусите/; кв."Аспарухово" - кръстовището на ул."Места" и ул."Найчо Цанов"/Бившата баня/

По-рано днес от ВиК съобщиха и следното: Поради технически причини днес се отменя спирането на водата в кв."Левски", кв."Чайка", м.Салтанат, м.Свети Никола и м.Бриз. Това съобщиха от ВиК-Варна.

Виж коментарите (17)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).