Този е осъждан 15 пъти за кражби на автомобили и сега пак е в ареста

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:55 / 11.10.2019
1370
37-годишният Калоян К. от днес е с мярка за неотклонение "Задържане под стража“ по уважено от Варненския районен съд искане на Районната прокуратура. Мъжът е привлечен към наказателна отговорност за противозаконно отнет автомобил от жител на град Аксаково с намерението да бъде ползван – престъпление по член 346, ал. 2, т. 1 от НК.

Деянието е било извършено в ранните часове на 4 октомври. Колата била намерена по-късно с лека повреда и оставена без надзор.

Обвиняемият е осъждан 15 пъти. Справка в свидетелството му са съдимост показва, че Калоян е "специалист“ по противозаконно отнемане на автомобили и кражби. И в момента спрямо него има висящо производство за извършена кражба в условията на опасен рецидив.

Определението на Варненския районен съд, с което е наложена най-тежката мярка за процесуална принуда на 37-годишния обвиняем, подлежи на обжалване пред Варненския окръжен съд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).