Трагедия: Варненец, баща на две деца, работи до смърт в Англия и загина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
12:57 / 09.07.2016
1947
Българин е работил буквално до смърт в Англия и сега семейството му няма пари да прибере тялото в родината. 36-годишният варненец Красимир Георгиев заминал за Великобритания, за да може да помага на семейството си.

Младият мъж имал съпруга и две деца. След като пристигнал на Острова, започнал работа в Рочестър, графство Кент. Явно е започнал да се преуморява и сърцето му не е издържало, предполагат негови близки.

На 1 юли Красимир получил инфаркт. Българи в Англия организират кампания в момента, за да съберат пари, с които да платят репатрация на тялото му до Варна, където живее съпругата му Пламена.

Това е поредният случай, в който българи не издържат на напрежението в чужбина и умират от преумора. През април Петя Георгиева почина, след като получи аневризъм. 

Тя бе заминала заедно със съпруга си в чешкия град Пилзен с надеждата, че ще спечели достатъчно пари, за да плаща ипотеката. След смъртта на Петя българи събраха пари и успяха да уредят репатрацията на тялото в Раднево.


Източник: Блиц

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).