Трети фармацевтичен форум среща студенти и фармацевти във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:26 / 07.10.2016
2130
Бивши и настоящи студенти от
МУ "Проф.д-р Параскев Стоянов":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
В периода 07 - 09.10.2016 г. ще се проведе Третият Фармацевтичен бизнес форум и научно-практическа конференция. Събитието се организира от Медицински университет - Варна под патронажа на Ректора проф. д-р Красимир Иванов, съвместно с Български фармацевтичен съюз.

Гости на мероприятието ще бъдат представителите на фармацевтичното и медицинско съсловие, преподаватели, специализанти, докторанти и студенти от факултетите по фармация, медицина, дентална медицина, обществено здравеопазване и медицинските колежи в България.

Събитието ще се проведе в рамките на честванията по повод 55 годишнината на Университета.

По време на форума се предвижда изложение на фармацевтичните и козметични компании, компаниите за медицински изделия, дентално здраве, както и фирмени презентации на иновативни продукти и услуги в сферата на фармацията, денталната медицина, медицината и общественото здравеопазване. Очаква се провеждане и на модули по програмата за продължаващо обучение на магистър-фармацевти за 2016 г.

Голямото научно събитие включва кръгла маса за обсъждане на текущите изисквания на пазара на труда и борса за контакти между студенти по фармация и представители на ръководството на фармацевтичните факултети в България, както и с бъдещи работодатели от бизнеса - съвместно мероприятие с Асоциацията на студентите по фармация във Варна и Студентски съвет при Медицински университет - Варна.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна даде старт на туристическия сезон с грандиозен концерт
Предупреждение: Язовир "Елешница" няма да може да удържи водата п...
Варненци изпращат седмицата с облачно време
ФКЦ-Варна с нов директор и ново име
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Община Варна се включва в националната здравна кампания за борба ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).