Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Тротоарите са се превърнали в паркинги
Автор: Екип Varna24.bg 11:19 / 15.05.2010Коментари (8)3776
Тротоарите във Варна вече на 100% са блокирани от паркирали автомобили и е невъзможно пешеходците да ходят по тях. За това алармира читател на Varna24.bg. От снимките, които ни праща, се вижда, че тротоарите по ул. "Капитан Райчо" са напълно заети от неправилно паркирали автомобили - според закона е забранено паркирането на тротоари, без да се осигури достатъчно място за преминаване на пешеходци. Подобни проблеми има из целия град, особено в центъра.

"Не стига, че ул. Капитан Райчо е от на брутално надупчените, ами и тротоарите са заети до дупка от паркирали коли. Всеки пешеходец минавайки от там е изправен пред опасността да го премаже див селянин с кола, защото останалите диви селяни са заели с колите си тротоарите и са ги превърнали в паркинг. Аз разбирам, че в цяла Варна и България има подобни проблеми, но нали все от някъде трябва да се започне тази скапана промяна. Промяна, която нашите общинари и кметове отлагат вече три мандата", пише нашият читател.

Той призовава самите отговорни за проблема да опитат да се разходят от единия до другия край на улицата, за да усетят страха и несигурността у пешеходците.

"Всички, страдащи от тази селяндурщина познават до болка този проблем, за разлика от добре екипираните със скъпи и високопроходими автомобили наши управници", пише още будният варненец.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 16.05.2010 г.
0
 
 
Кажете нещо ново бе! Къде не е така?
+1
 
 
Всяка нова кооперация, колкото жилища, толкова гаражи. Всички с друга регистрация освен варненската да си плащат за паркиране, независимо къде са спрели своето мпс, със събраните пари, многоетажни паркинги, проблемите след 3г. изчезват. Аз съм склонен да си плащам вместо 52лв. данък 100, но да има къде да паркирам винаги, особено пред родната ми къща, или ако имам късмет и в гаража си, който почти винаги е затапен от нахалници.
http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.facebook.com/group.php?gid=114065068617108
на 16.05.2010 г.
http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.facebook.com/group.php?gid=114065068617108
на 15.05.2010 г.
-1
 
 
вижте,приятели.тези снимки ги направих преди 4-5 дни отивайки на работа с колелото си.За пореден път през последните 7 години се опитвам да карамм колело през варна и най-вече в центъра.Искам да ви кажа ,че ВАРНА Е СИНОНИМ НА КОРУПЦИЯ ПЪРВОБИТНИ КОМУНИСТИ ГРАБЕЩИ И СЪС ЗАДНИЦИТЕ СИ НАПРАВЛЯВАНИ ОТ КМЕТА КИРИЛ ЙОРДАНОВ.Заради трите мандата на Киро кмета и грабливите Гуцановци край него,законите не важат за платежоспособните.Нашата кооперация е във Възраждане и под нея има подземни паркинзи за 100 коли.Под,пред и до съседните кооперации също има паркинзи за 50-100 коли,но селяндурите спират по тротоарите.Утре ще ви публикувам сникмите на ПРАЗНИТЕ ГАРАЖИ И ПЪЛНИТЕ ТРОТОАРИ.Възраждане -Варна БГ. това е!
+2
 
 
ами да тука е пълен ад особенно през почивните дни не искам да си помислям че като дойде лятото което вече е съвсем скоро колите ще почнат да се наблъскват повече както винаги но от година на година все по-зле става
+2
 
 
Ами ако се сметне колко хора има през деня във Варна, ще се пресметне долу горе и бройката на автомобилите - адски много са. С всяка година става все по-зле положението. никога не е имало такива чудовищни задръствания още преди активния сезон. Нормално да няма и места за паркиране. Трябва да се мислят големи подземни и надземни паркинги в центъра, за да се оправят нещата. Но градът е просто претъпкан!!! :(
+1
 
 
Здравейте, живея в Пловдив, но много често пътувам до Варна и Бургас, без да обиждам никой, но и в двата града си е приключение да паркираш в центъра. Смятам, че е нормално да се направи платена зона, както е в центъра на София и част от централните улици на Пловдив, но и това е частично справяне с проблема, все пак е някаква алтернатива, българите не обичаме да плащаме, но като ни глобят няколко пъти и нещата тръгват в правилната посока.....
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: