Тъмни облаци страховито надвиснаха над Варна, задава се дъжд

Автор: Пламена Николова
Коментари (2)
15:34 / 04.10.2016
2538
Варненеци с ужас поглеждат към небето, където застрашително са надвиснали тъмни облаци, вещаещи дъжд, видя репортер на Varna24.bg.

След последният порой на 25 септември, който удави Варна и остави под вода заскъсали коли в подлези, наводнени мазета и приземни етажи, спешното отделение на МБАЛ "Св. Анна" и се наложи да бъдат спасявани бедстващи хора, жителите на морския град очакват със свити сърца всяка капка дъжд. 

Въпреки предупрежденията на синоптиците, варненци тайно се надяваха, че слънцето ще бъде щедро и благосклонно и през октомври. 

Според прогнозите за Варна обаче през нощта ще премине студен фронт, ще е облачно и дъждовно. Вятърът временно ще отслабне, но сутринта с нахлуването на по-студен въздух ще се усили и отново ще е поривист от запад. 

Минимални температури за вътрешността 10-13, за крайбрежието 13-15 градуса. През деня ще е ветровито и студено, по крайбрежието облачно, във вътрешността от северозапад облачността постепенно ще се разкъсва и намалява. Максимални температури 17-19, на югоизток до 20-21 градуса. Вълнение 2 бала, в открито море 2-3 бала. Температура на морската вода 18-21 градуса.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Община Варна се включва в националната здравна кампания за борба ...
Община Варна кандидатства за 10 млн. лв. за транспорта на града
Секира! 80 лева струва телешката пържола от 200 гр. на Морската г...
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Кирил Петков след катастрофата: Возих се на задната седалка в кол...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).