Турист в Златни пясъци: "Паякът" вдигна неправомерно колата ми

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:20 / 21.06.2021
1362
В курортен комплекс Златни пясъци мъж се оплака, че колата му е вдигната от паяк въпреки, че според него не е нарушил правилата за движение, съобщава Нова.тв. Мъжът е оставил колата си, за да отиде със семейството си в едно от заведенията в курорта, но когато се връща установява, че автомобилът му го няма.

Първоначално семейството е помислило, че автомобилът им е откраднат, но впоследствие установяват, че е вдигнат от паяк.  В курорта има обозначителни табели за нерегламентирано паркиране, но на тях няма телефон и се оказва, че човек не може да намери автомобила си. 

"В събота дойдохме тук и посетихме едно заведение с децата. Когато приключихме колата я нямаше и първата ми мисъл бе, че е открадната. Едно такси се появи и ни каза, че е вдигната от паяк", разказва потърпевшият Иво Илиев.

Той добавя, че когато звъни в полицията му казват, че паякът е на частна фирма. Оказало се, че трябва да даде 70лв. за преместване и още 2лв. за "отговорно пазене".

"Очакванията са, че идва служител на МВР и съставя глоба. Не съм очаквал, че фирма ще ми предложи принудително услуга, която аз не желая", добавя Илиев.

Фирмата има всички разрешителни за извършването на тази дейност, казват от "Златни пясъци".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...
Община Варна обяви свободните места за първо класиране в детските...
На прага на летния сезон сериозен проблем тревожи бранша по морет...
Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей "Владисл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).