Туристическият портал на Община Варна достигна аудитория от 11 милиона посетители

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:55 / 15.01.2021
1689
Туристическият портал на Община Варна -  VISIT.Varna.bg, който е с изцяло обновена визия от юли 2020 г., достигна аудитория от 11 милиона уникални посетители за 2020 г., като само за 6-те месеца от стартирането си сайтът генерира 8 милиона посещения, съобщават от дирекция "Туризъм“. 

Visit.Varna.bg е създаден през 2014г. и достига до потребители от 190 държави. Той привлича с рубрики, снимки и видеа, даващи информация за забележителностите в морската столица, начините за придвижване в и около града, за атракции, музеи, храмове, паркове, галерии, арт пространства и възможности за спорт. 

След направената през 2020г. цялостна оптимизация на визията и структурата на сайта, с включване на нови рубрики и модули, се наблюдава значителен растеж на посещаемостта. Доразвити са секциите за туристически маршрути, събития от културния и спортния календар на Варна, както и модулите в услуга на туристическия бизнес с възможност за директни запитвания към обектите. В сайта безплатно могат да се регистрират обектите за настаняване и заведения за хранене и развлечение в полза на потребителите.

Информацията се актуализира ежедневно в полза на жителите и гостите на града.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).