Туризмът се събужда, вече се търсят сезонни работници във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:56 / 01.02.2017
1062
Остават три месеца до разгара на летния сезон във Варна, но вече се забелязват обявени свободни работни места за кадри в туризма. Търсят се камериерки и аниматори отсега. 

Предлаганата месечна заплата за осемчасов работен ден е в размер на 500 лева. Владеенето на английски език за аниматори се отбелязва като задължително. Препоръчителни са немски и руски, съобщава "Черно море". 

Сред свободните места, обявени от Бюрото по труда във Варна са асистент на лекар по дентална медицина, охранител, монтажник метални конструкции, електротехник, шивач, шофьор, общи работници. 

Търсят се и търговски представители, продавачи, преподаватели по английски, учители в детски градини, счетоводители и медицински сестри. Езиков център търси да назначи специалисти, владеещи английски, немски, френски, руски и испански. Най-високо платената свободна длъжност е за технически ръководител в строителството - 1500 лева за осемчасов работен ден. Търсят се и общи работници за работа в цирк. Заплатата е 460 лева. Работниците ще участват в монтажа и демонтажа на цирка и по време на представление. Местата са 9.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).