Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
ќбщество
Ѕизнес
 риминални
»нституции
ƒруги
„итателски
“уроператор: ¬арна се нуждае от повече атракции, за да привлича туристи целогодишно
јвтор: ѕламена Ќиколова 08:30 / 01.05.2019 оментари (3)1458
© Varna24.bg
¬арна се нуждае от повече атракции, за да привлича туристи целогодишно. “ова сподели за Varna24. bg √ерчо √ерчев, туроператор, който работи предимно с полски туристи.

"ƒали ще са повече пол€ците това л€то във ¬арна не мога да кажа. ¬ Ѕългари€ н€маме статистика. “ака е, защото примерно една велика немска фирма сключва договор с хотелите и ще праща туристи. Ћогично е да мислим, че това ще бъдат немци, ама не са. ¬место т€х пристигат чехи, пол€ци, руснаци, унгарци, словаци... »скам да кажа, че начинът, по който е организиран†сега туризмът не показва национални€ признак. ћиналата година в Ѕългари€ са гостували 400 000 пол€ка. Ћетище Ѕургас е топ дестинаци€ за ѕолша. “ака, че аз очаквам едно добро л€то за полските туристи. –азбира се има много особености, с които ние, колегите от туризма, тр€бва да се съобраз€ваме. Ќие помним времето, когато полската реч беше най-попул€рната във ¬арна през л€тото. ѕо него време сезонът за частните квартири във ¬арна започваше в началото на март и свършваше в кра€ на октомври. Ќ€ма да се върне това време, минало е.

Ќо за да имаме повече туристи тр€бва ¬арна да стане наистина морски град.  азвам го това с болка, тъй като ¬арна за моите туристи е крайморски град. —поред мен фатално закъснение имаме с връзката между ћорска гара и квартал "јспаруховоУ.† √овори се за втори мост над езерото, да, нужен е. ўе са нужни милиарди и ще бъде направено след десетина-петнайсет†години. «а моите внуци. ј може съвсем спокойно за една година да се реши транспортът достъпно за "јспарухово". ѕо прост европейски начин Ц ферибот! ѕримерът е много близък и е в Ѕелослав. јз не знам защо морска ¬арна все още не е решила този проблем по нормален морски начин. «ащото този ферибот освен транспорт ще бъде и атракци€ като говорим за туристите. †

¬ъв ¬арна н€ма по принцип атракции, не само морски. ѕристигат туристи и са свикнали да има н€какви събити€ около центровете по туризъм, а в района на ¬арна н€ма развлекателен център. ƒа, струва много пари, в€рно†е. Ќо и другаде струват пари, пък ги има. ≈дин друг град край морето, на едно†друго море, ¬енеци€, ко€то има подобни климатични проблеми както ¬арна, т.е. морски плажове,†къс сезон, се е постарала да има дълъг туристически сезон. ѕросто има атракции, фестивали и какво ли не. ѕо мое лично мнение световноизвестните варненски фестивали са световноизвестни само във ¬арна", каза √ерчо √ерчев.†

—поред туроператора нови€т варненски булевард е крайно необходим, макар и твърде закъсн€л във времето.††

"ћногострадални€т" бул. "ЋевскиУ е ужасно закъсн€л, но безкрайно нужен. “ой е бил обсъждан още преди 15 години, но никой до момента не се беше решил да реализира този проект, който лично на мен много ми харесва†и см€там, че това високоскоростно трасе е безкрайно нужно на ¬арна. ¬арна иска да бъде нормален европейски град. “ози нормален европейски град тр€бва да има нормална инфраструктура и тази вътрешноградска†магистрала е точно това, което е нужно. Ќе може пътникът, който идва от «апад откъм —офи€, Ўумен или –усе и желаейки да продължи към "«латни п€съци" да тр€бва да мине през тези "термопилиУ, наречени център на ¬арна. ўо се отнас€ до въпроса дали наклоненото кръгово би се превърнало в атракци€ за туристите, ще кажа, че съм много любопитен на тема "булевардУ, тъй като съм вело ориентиран. ”сп€х да премина с велосипед ц€лото трасе Ц от –«» до езерото. ¬иждам, че пътникът, когато пътува по булеварда ще види само две бетонни стени в л€во и д€сно. Ѕулевардът е в транше€. Ќ€ма лошо. ¬ ≈вропа, за да обезшум€т булевардите стро€т такива високи стени шумоизолиращи. ѕри нас това се получи по един естествен начин. ўо се отнас€ до критиките†за наклона и формата на кръговото, ще си послужа с една шега: ƒ€до поп казва, че прекалени€ светец и Ѕогу не е драг! ƒали ще бъде елипсовидно, кръгло или друго, това кръстовище има една важна задача - да осигури безконфликтно преминаване на превозните средства. –абот€ с полски туристи и именно за моите туристи този булевард е страшно важен. ‘акт е, че поне половината пол€ци в Ѕългари€ пристигат с автобуси по магистрала "’емусУ и минават през ¬арна. » затова е много важно да продължат през ¬арна през една съвременна пътна отсечка, каквато†е нови€т бул. "Ћевски", допълни √ерчев.

ѕовече вижте във видеото!

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 01.05.2019 г.
0
 
 
ƒа,нуждае се от повече чисто голи, дибидюс ку*ви с големи ци*и и задници до 40г.ќт това по-гол€ма атракци€,здраве му кажи!
Aнонимен
на 01.05.2019 г.
0
 
 
¬одете ги на наклоненото кръгово, да вид€т що е то ≈нж≈нерна мисъл. рЯШБ рЯШБ
Aнонимен
на 01.05.2019 г.
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« јвгуст 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
ќткриха убито 7-годишно момиченце
ћестни избори 2019
“¬ и шоу сезон 2019/2020 г.
√олеми€т ремонт около Ўишковата градинка
ќткриха човешки останки в бидон край с.Ќегован
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: