Търсят красиви лица от Варна за участие в музикален клип

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:13 / 30.04.2018
4507
Канят красиви, фотогенични и млади хора на кастинг за избор на епизодични роли и спецмасовка за заснемането на нова музикална суперпродукция. Снимките ще се проведат в луксозен 5 звезден комплекс край Варна, за където има осигурен транспорт, съобщават организаторите.

Жанрът на песента е ПОП, с модерно звучене и ритъм. В текста на  песента не са допуснати вулгарни думи и изрази, се посочва в съобщението. Цели се достигне до максимална аудитория. Артистът е млад талант със завладяваща харизма.

Избраните ще имат възможността да работят с екип от доказали се професионалисти във филмовото изкуство, киноиндустрията и PR дейностите.

Кастингът ще се проведе в градината на Planet Club – Варна (градинката под сградата на ДЗИ) на 03.05.18 (четвъртък) от 12:00ч. до 15:00ч.

Участие могат да вземат всички на възраст между 16г. и 28г. Участниците под 18г. трябва да бъдат придружавани от родител.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).