Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Търсят нов шеф на отдел "Общинска инфраструктура" във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 13:12 / 12.04.2016Коментари (0)858
© Varna24.bg
Община Варна обяви конкурс за длъжността началник на отдел "Общинска инфраструктура" към дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване".

Минималните и специфични изисквания, предвидени в нормативни актове за заемане на длъжността са степен на завършено образование - Бакалавър; Професионална област - Техническа, стопанска; Ранг - III младши или 4 години професионален опит в област, свързана с изпълняваните преки задължения.

Конкурсът за заемане на длъжността ще се проведе чрез решаване на тест и интервю.

Кандидатите за участие в конкурса представят следните документи: Заявление за участие в конкурса, съгл. Приложение №2 към чл. 17, ал. 1 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители, към което се прилагат Декларация от лицето за неговото гражданство, както и за обстоятелствата, че е пълнолетно, не е поставено под запрещение, не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода и не е лишено по съответен ред от правото да заема определена длъжност.

Копия от документи за придобитата образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация, които се изискват за длъжността.

Копия от документи, удостоверяващи придобития трудов, служебен и осигурителен стаж.

Документите за участие в конкурса се представят в срок до 17.30 часа на 22.04.2016 г. на адрес : гр.Варна, Бул. "Осми приморски полк" №43, в отдел "Управление на човешките ресурси и вътрешен административен контрол", ет.4, ст.404, лично от кандидатите или от техни упълномощени представители.

Допускането до участие в конкурса ще се извърши от конкурсна комисия, която в срок до 7 дни от крайната дата за подаване на документите, ще изготви списъци на допуснатите и недопуснати кандидати, ще определи датата и мястото на провеждане на конкурса и ще ги обяви на информационното табло на Община Варна, както и в електронната й страница.

Длъжността предполага новият експерт да ръководи, планира и организира дейностите на отдела, свързани с общинските обекти, инженерната инфраструктура на територията на общината, опазване на околната среда и разработването на проекти и програми.

Той ще следи за новоизграждащи се общински обекти, съществуващата инженерна инфраструктура, опазване и възпроизводство на околната среда и Европейски фондове и програми. Ще участва в разработването на дългосрочни и краткосрочни оперативни програми, в разработването на Бюджетната програма на Община Варна и следи за тяхното изпълнение в рамките на предоставената му компетентност. Ще организира, контролира и ръководи реализирането на възложените за изпълнение общински обекти, както и съществуващата инженерна инфраструктура на територията на община Варна. Ще участва в разработването на програми, дава становища и отговори на запитвания на фирми, ведомства и граждани в рамките на дадените му правомощия и компетентност. Ще участва в специализирани комисии и Експертни съвети на Община Варна и в постоянни комисии на Общински съвет - Варна, търгове и приемателни комисии.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: