Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Търсят с конкурс началник на отдел "Недвижимо културно наследство“
Автор: Пламена Николова 08:45 / 04.09.2019Коментари (0)1486
© Varna24.bg
Община Варна търси с конкурс началник на отдел "Недвижимо културно наследство“ към дирекция “Архитектура, градоустройство и устройствено планиране", научи Varna24.bg

Кандидатите трябва да са със степен на завършено образование "Бакалавър" в областта на архитектурата и опазване на архитектурното наследство с 4 години професионален опит.

Конкурсът за заемане на длъжността ще се проведе чрез чрез защита на концепция за стратегическо управление на тема: "Опазване на недвижимото културно наследство на гр. Варна – краткосрочна, средносрочна и дългосрочна програма“ и интервю.

Документите за участие в конкурса се представят в срок до 17.30 часа на 12.09.2019 г. на адрес : гр.Варна, бул. “Осми приморски полк" №43, в отдел “Управление на човешките ресурси и вътрешен административен контрол", ет.4, ст.409, лично от кандидатите или от техни упълномощени представители.

Допускането до участие в конкурса ще се извърши от конкурсна комисия, която в срок до 7 дни от крайната дата за подаване на документите, ще изготви списъци на допуснатите и недопуснати кандидати, ще определи датата и мястото на провеждане на конкурса и ще ги обяви на информационното табло на Община Варна, както и в електронната й страница.

Избраният кандидат ще има ангажимент да организира, координира и контролира ефективно и законосъобразно процедурите за имоти в защитените територии по опазване на недвижимото културно наследство на територията на община Варна и Североизточен планов икономически район.

Той трябва да извършва контрол относно правилното прилагане на ЗКН, ЗУТ и подзаконовите нормативни и контрол относно правилното прилагане на Общия устройствен план, подробните устройствени планове в поземлените имоти на територията на община Варна и кметствата към нея по отношение на защитени територии за опазване на културното наследство.

Основната заплата, определена за длъжността е до 1560 лв.

Повече информация кандидатите могат да получат на адрес: бул. “Осми приморски полк" № 43, административно звено: отдел “Управление на човешките ресурси и вътрешен административен контрол" към дирекция “Управление на човешките ресурси и административни услуги" и на тел. 052/820 171.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Матури 2024 г.
Санкциите срещу Русия
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: